Cadouri românești unice, lucrate manual

Unde ajung cadourile noastre

La Maria, langă Timișoara.

La Delia și Mihai, în Cluj.

La puiul Ioanei și a lui Andrei, în București. 

La Eliza și Lucas, în Olanda.

La surori, iubite, mame, prietene, tineri căsătoriți, copilași, bunici, nași, colegi și medici. Oriunde ar fi ei, în țară sau peste mări și zări. La oameni pe care îi iubim, apreciem, respectăm, oameni de care ne e dor, pe care vrem să îi surprindem, să îi inveselim, să îi răsfățăm. 

Dincolo de cumpăratul în sine care desigur că ne susține, este o mare bucurie și recunoștință să facem parte din poveștile de bine ale clienților noștri. Simțim că facem parte dintr-o comunitate. 

Simțim că un cadou, dincolo de designul și utilitatea sa, poate fi parte a unei legături emoționale puternice. Și știm că nu este un oarecare cadou. Din contră, este un cadou special, ales fără grabă, o cumpărătură conștientă, pe ideea de puțin și bun, local. Știm că cei care cumpără cadourile sunt oameni deosebiți, parte dintr-o comunitate care este valoroasă prin gândire, simțire și comportament. Mesajele care însoțesc cadourile lor sunt sincere și firești. Ei știu ce putere au cuvintele. Nouă ne rămână să curatoriem pentru ei obiecte inedite unice, în ediție limitată, lucrate manual și să le pregătim mai apoi cu grijă știind că au menirea să bucure, să surprindă, să conecteze și să reconecteze.

Și voi credeți că relațiile sociale, conexiunile umane de orice fel, ne aduc, de fapt, fericirea? 

Înapoi la blog