Cadouri corporate

Pregătim cadouri corporate creative pentru compania ta. Fără tipare, fără compromisuri. Made in RO. Personalizate de la stadiul de idee până la implementare.

Răsfoiește AICI catalogul corporate pentru Mărțișor și Ziua Femeii

Ești în căutare de cadouri românești pentru Crăciun, Paște, Mărțișor, 8 Martie, aniversări ori evenimente speciale? Putem crea împreună un pachet cadou exact așa cum ți-l dorești.

Ce putem face pentru compania ta:

  • Oferim o alternativă în peisajul cadourilor de serie. Cu produse made in RO lucrate de artiști, designeri, meșteșugari ori mici producători.
  • Mergem dincolo de produsele din catalog, lucrăm împreună cu tine și creăm produse de la zero, care să transmită exact ceea ce-ți dorești.
  • Selectăm produsele cu grijă pentru cel mai mic detaliu, oricât de simplu.
  • Pregătim cadouri corporate pentru sărbătorile de Crăciun, Paște, Mărțișor și 8 Martie, dar și pentru diverse alte evenimente, conferințe, giveaways sau campanii de comunicare.
  • Nu am uitat nici de zilele de naștere ale clienților, partenerilor de afaceri sau angajaților. Sau de cadourile de mulțumire ori de bun venit pentru partenerii străini de business.
  • Lucrăm îndeaproape cu oameni talentați pentru a face lucruri cu adevărat speciale, fie că vorbim de obiecte tradiționale, moderne sau de o îmbinare a acestora.
  • Venim cu abordări creative, buget și timing chiar pe brief-ul tău.
  • Ne ocupăm de livrarea cadourilor la sediul companiei tale sau direct către parteneri ori angajați.
  • Aducem împreună, prin cadourile In a Box corporate, un tribut creativității locale.

Ce spun clienții noștri:

"Am ales sa lucrăm cu In a box, cadouri made in RO impresionați fiind de calitatea și creativitatea care caracterizează cadourile pe care le propun ei. Și nu am fost absolut deloc dezamăgiți, ba din contra. Un alt motiv care a stat la baza alegerii noastre l-a constituit faptul că produsele sunt realizate de creatori români, cu multe ingrediente locale. Noi, la Panasonic, respectăm valorile, tradițiile și munca prin care astfel de obiecte răzbat timpul. Fiecare mic gest contează în contribuția noastră pentru o moștenire durabilă pentru generațiile ce vor veni. Sloganul nostru, O viață mai bună, o lume mai bună stă mărturie acestui fapt și ne bucurăm că am găsit un colaborator alături de care putem duce acest principiu mai departe."