cadouri corporate de Crăciun

Cadouri corporate de Crăciun - memorabile, inedite, made in Romania

În fiecare an pregătim catalogul de Crăciun cu propunerile noastre de pachete cadou corporate, dedicat companiilor care vor să cumpere un altfel de dar, cu semnificație și poveste - punte de legătură și tribut adus creativității locale.

Îl pregătim din timp pentru că produsele noastre necesită timp pentru a ieși la lumină - sunt lucrate în mare parte manual, în mici ateliere creative. Cadourile noastre includ produse românești, create local de artiști, designeri și mici producători în mici ateliere din toată țara. Știm că poate părea copleșitor să alegi cadoul perfect dintr-o mare de oferte de seturi, coșuri cadou și cadouri gourmet, însă sperăm că prin selecția noastră de produse create cu grijă și modalitatea de ambalare și personalizare, simplificăm un pic căutarea cadourilor pentru parteneri și angajați. 

Selecția noastră include produse din ceramică, lemn, decorațiuni de Crăciun, lumânări parfumate și delicii premium. Și credem noi că pachetele cadou astfel create aduc cu adevărat bucurie și sunt o amintire frumoasă pentru mult timp, fie că vorbim de cadouri moderne, tradiționale sau de o îmbinare a acestora. 

Dacă ești în căutare de astfel de cadouri de Crăciun, suntem aici. Dacă ai în minte un produs personalizat pe care nu îl găseși în selecția noastră, scrie-ne.

Înapoi la blog