Cadouri românești pentru companii

Cadouri românești gata de dăruit de Mărțișor și Ziua Femeii

Așa cum ne știți, pregătim în fiecare an pachete cadou românești, cu fel și fel de noutăți create local în mici ateliere din toată țara: mărțișoare din ceramică, broșe, flori, ciocolată, ceai, cărți și lumânări. De calitate, lucrate cu atenție la detalii. Sunt cadouri pentru 1 și 8 martie care vor rămâne o amintire frumoasă pentru mult timp. O amintire de păstrat bine, dar și de povestit mai departe.

Gândim cadourile pentru iubitorii de inedit, care apreciază designul românesc și poveștile din jurul lui. Le gândim și le pregătim cu grijă, așa cum ne-ar plăcea și nouă să le primim.

Și pentru că este nevoie de timp pentru pregătirea comenzilor măricele și personalizate pentru companii, catalogul corporate este deja gata. Dacă ești în căutare de cadouri altfel, suntem aici. Dacă ai în minte un produs personalizat pe care nu îl găseși în selecția noastră, scrie-ne. Poate reușim să construim ceva împreună.

Pachetele sunt disponibile pentru precomandă și direct în magazinul online, în colecția Gata de oferit - Cadouri pentru 1 - 8 martie. Desigur, puteți crea un pachet de la zero cu produsele preferate în secțiunea Configurează.

Înapoi la blog