Idei de pachete cadou de Paște

De Paște, dăruiește cadouri autentice

Bucurie trăită împreună. Binele de acasă, fără să ai nevoie de mult. Sărbătorile de Paști cu al lor imbold să fim și să facem mai bine. 

Cu aceste gânduri în minte, am creat noi daruri românești în semn de sărbătoare și mulțumire. Cum le știti, pachetele noastre înseamnă produse locale create de artiști, artizani, desgineri și mici producători români. Aduse laolaltă în cadouri cu poveste. O poveste despre autenticitate, comunitate și voie bună. 

Pentru că avem nevoie de timp  de pregătire și personalizare pentru comenzile mari, catalogul corporate cu propunerile noastre de cadouri pentru Paște este deja gata, de găsit în pagina Pentru companii. Pentru angajați, clienți ori parteneri business. Un dar altfel, alternativ. 

Pe lângă ideile de cadouri din catalog, sunt disponibile și pachetele configurate de noi în secțiunea Gata de oferit sau pot fi create de la zero cadouri în secțiunea Configurează din magazinul online.

Dacă ești în căutare de astfel de cadouri altfel, suntem aici. Dacă ai în minte un produs personalizat pe care nu îl găseși în selecția noastră, scrie-ne.

Poate reușim să construim ceva împreună.

Înapoi la blog