Cadouri de Paște

Cadouri românești inedite pentru zona corporate

Secțiunea din magazinul nostru online de cadouri corporate este un loc aparte – aici este vorba de cadouri special create pentru companii pe care le pregătim pentru anumite ocazii, cum ar fi evenimente pentru clienți, lansări de produs ori sărbători.

Cu toate că vârfurile noastre de proiecte sunt în perioada sărbătorilor, în special în apropierea Crăciunului când sunt căutate cadouri pentru parteneri, clienți și angajați, creăm cadouri pe tot parcusul anului pentru diverse evenimente: lansări de produse, vizite ale colegilor străini, conferințe, premii pentru diverse campanii sau aniversări.

Uneori, un proiect de cadouri pentru o companie poate presupune doar configurarea unui pachet cu produse românești din selecția noastră existentă și personalizarea acestora sau a materialelor de branding. Alteori, putem face diverse modificări produselor, schimba culori sau forme astfel încât să se potrivească companiei. Însă, și aici ajungem la proiecte complexe, putem crea și produse de la zero împreună cu atelierele cu care lucrăm, ca să se muleze perfect pe conceptul companiei. Tipul acesta de proiecte necesită un timp mai mare de pregătire pentru că vorbim de produse noi care trebuie gândite, create și testate. 

Aici este pagina noastră pentru companii unde vei găsi și catalogul cu ideile noastre de cadouri.

Înapoi la blog