Restart creativ de Mărțișor – sau cadouri altfel pentru companii

Restart creativ de Mărțișor – sau cadouri altfel pentru companii

1 martie, Mărțișorul, îmbină tradiția - trecutul cu imboldul spre un nou început, spre viitor. Prima zi de primăvară. Facem pași înainte, aducând în același timp un tribut originilor. Nu așa e oricum firesc să fii? Ancorat bine în baza clădită deja și construind cu ochii înainte (idei, gânduri, planuri noi).

De câțiva ani buni deja, pregătim cadouri românești, cu fel și fel de noutăți create local, fie că ele sunt lucrate de designeri, artizani, meșteri ori mici producători din toată țara. Le aducem laolaltă, le găsim pereche și le oferim un piedestal pe care să își spună povestea. Le aducem pe scenă în fața iubitorilor de design românesc și, mai apoi, le trimitem către casele lor.

Am pregătit desigur și pentru 1 și 8 martie cadouri creative, alternative. Propunerile noastre includ mărțișoare, buchete de flori, ciocolată, ceai, ceramică, jurnale și cărți. Și fel de fel de alte minunății create local pe care le vei descoperi în magazinul nostru online.

Și pentru că este nevoie de timp pentru pregătirea comenzilor măricele și personalizate pentru companii, catalogul corporate este deja gata. Dacă ești în căutare de cadouri altfel, suntem aici. Dacă ai în minte un produs personalizat pe care nu îl găseși în selecția noastră, scrie-ne.

Poate reușim să construim ceva împreună.

Înapoi la blog