Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Bucurie

Un cadou autentic românesc. Bucurie nespusă. Un cadou pentru un nou început – cu inocență, speranță și blândețe. Un cadou ideal pentru o ocazie precum botezul sau primul anișor. Pachetul conține: cămășuță din pânză Bucurie, parte din zestrea contemporană a puiul de om, ursuleț cu brațe luuungi și jucărie căluț din lemn.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

315 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Cămășuță din pânză, piesă de zestre contemporană, lucrată manual din pânză românească, în atelierul șezătoare Mândra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului. Atelierul este o întreprindere socială care întoarce o parte din profit în comunitate. Cămășuțele sunt lucrate de femeile din sat cu multă îndemânare și migală. Fiecare cămășuța este un tribut adus valorilor tradiționale românești, dar reintepretat într-un design urban, pe tipar lejer, ușor de purtat, cu detalii de inspirație tradițională. De păstrat ani și ani.

Ursuleț cu brațe luuuungi, din material textil, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, cu model tradițional cusut. Aprox. 30 de cm.

Căluț jucărie din lemn sau Jucărie elefănțel cu zornăitoare. Lucrate manual din lemn, finisate cu ulei de măsline și ceară de albine. Create în România. Aprox. 10 x 7 x 2 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.