Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Bucurie

Un cadou autentic românesc. Bucurie nespusă. Un cadou pentru un nou început – cu inocență, speranță și blândețe. Un cadou ideal pentru o ocazie precum botezul sau primul anișor. Pachetul conține: cămășuță din pânză Bucurie, parte din zestrea contemporană a puiul de om, ursuleț cu brațe luuungi și jucărie căluț din lemn.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

295 Lei

Detalii

Cămășuță din pânză, piesă de zestre contemporană, lucrată manual din pânză românească, în atelierul șezătoare Mândra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului. Atelierul este o întreprindere socială care întoarce o parte din profit în comunitate. Cămășuțele sunt lucrate de femeile din sat cu multă îndemânare și migală. Fiecare cămășuța este un tribut adus valorilor tradiționale românești, dar reintepretat într-un design urban, pe tipar lejer, ușor de purtat, cu detalii de inspirație tradițională. De păstrat ani și ani.

Ursuleț cu brațe luuuungi, din material textil, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, cu model tradițional cusut. Aprox. 30 de cm.

Căluț jucărie din lemn, lucrat manual, finisat cu ulei mineral. Blând, curios și iubitor. Pregătit pentru joacă. Creat în România. Aprox. 10 x 5 x 2 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.