Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Cadoul cititorului

Un cadou creat pentru cititorii de pretutindeni, iubitorii de povești, gata oricând să se cufunde ore bune printre rânduri. Cu ceașcă din ceramică, semn de carte din lemn, ceai din plante de la munte și caiet mic din lemn, de luat notițe.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

250 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual, glazurată la cuptor. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Caiet din lemn, cu simbol tradițional decupat pe copertă ori însemnat cu stejar. Legat prin tehnica de cusătură manuală de tip coptă. Finisat în straturi multiple de lac mat, format A6. 90 de file.

Ceai din plante de la munte ori din fructe de pădure. Cules, ales și uscat cu mare grijă din cele mai bune și aromate plante și fructe din Apuseni. Cu aspect unic și bogat în vitamine.

Prin opțiunea de personalizare poți alege semnul de carte:

Semn de carte din lemn de mahon cu șnur din piele. Cu mesaj. Poți alege între mesajul „Aici începe visarea” și „Aici am adormit aseară”. Dimensiuni: 14 x 3 cm.

Semn de carte din piele, cu motive tradiționale românești din diverse zone ale țării. Dimensiuni: 25 x 2 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat nici colorant, nici parfum. Totul este natural. Ø 4 cm x H 10 cm.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

260 Lei
170 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.