Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Zâna bună

Iată un dar fermecător, aducător de magie în viața micuței. Pachetul conține: rochiță 100% din in, guleraș detașabil din bumbac și o jucărie la alegere (unicorn cu puteri tainice, căluț năzdrăvan sau iepuraș balerină croșetat) și carte cu basme românești de citit la ceas de seară.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Rochiță 100% din in, urbană, lucrată manual pe tipar lejer, un design original Fici&Mimi. Prietenoasă cu micuțele zâne, lasă pielea să respire. Se poate purta împreună cu gulerașul înflorat sau simplă. Fibra de in este foarte apreciată pentru rezistența sa și pentru că în zilele călduroase este răcoritoare, preluând căldura corpului, iar în zilele reci se adaptează repejor la căldura corpului. Așadar, păstrează o temperatură corporală optimă atât vara, cât și iarna.

Guleraș din bumbac, înflorat. De poveste. Se poate purta împreună cu rochița din in sau cu orice altă rochiță ori salopetă albă, gri ori verde. Reglabil, se închide la spate prin șnur.

Carte cu basme românești, culese de la înțelepții satelor, istorisite frumos și cu har, astfel că cele mai magice povești depănate pe-ndelete ajung drept la inima micuților.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege una dintre jucăriile de mai jos:

Unicorn magic, cu puteri tainice. Va deveni rapid prieten de nădejde al micuței. Căluț năzdrăvan gata să-l însoțească pe cel mic în aventurile ce vor veni. Cu șa de inspirație populară, detașabilă și ham din sfoară. Lucrate manual din bumbac în atelierul Căsuța cu Cerdac. Sau Iepuraș împletit manual, cu umplutură hipoalergenică. Iepurașul poartă în buzunar o bucată de pânză pe care poți scrie un mesaj pentru destinatar. Dacă vrei, putem scrie noi mesajul pe bilețel. “Ai încredere în visele tale.”, “Nicio zi fără zâmbete.”, “Niciodată nu renunța.” sunt câteva dintre mesajele trimise către iubiții bebeluși. Un mesaj pentru totdeauna. Spune-ne în câmpul Observații, la finalizarea comenzii ce mesaj ai vrea să scriem.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.