Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Livrare și Retur

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin curier rapid în cel mult 2 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, cu excepția cazurilor în care este precizată o altă perioadă de livrare în pagina produsului.

Există cazuri excepționale (cum ar fi perioada sărbătorilor) când livrarea poate fi întârziată din cauza programului aglomerat de livrări sau a imposibilității firmelor de curierat de a livra un număr mare de comenzi. În cazul în care produsul nu poate fi livrat la timp, te vom anunța negreșit și vom încerca să găsim o soluție pentru a rezolva problema.

Procesarea comenzilor se face de luni până vineri între 10:00 și 17:00.

Costul transportului

Transportul este gratuit prin curier rapid în București și în celelalte orașe din țară.

Dacă adresa destinației este în afara ariei de acoperire a firmelor de curierat, se vor adăuga costuri extra. Te vom informa cât mai repede despre taxele suplimentare percepute de curieri și vei putea alege să păstrezi comanda (dar cu plată extra) sau să o anulezi. Singura modalitate de a nu avea costuri suplimentare de transport în această situație este ca pachetul să fie ridicat de la cel mai apropiat sediu al curierului.

Putem livra și în afara României, însă te rugăm să ne scrii pentru a afla care este costul exact al transportului în acest caz.

Siguranța returnării produselor

Poți returna produsele cumpărate online, fără să invoci un motiv anume, în termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produsului și vei primi toți banii plătiți înapoi, mai puțin costul inițial de livrare și costul de returnare a produsului către noi. Produsule returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Obiectele din cutie nu pot fi returnate individual, cutia tematică reprezentând un produs finit pe care noi îl comercializăm. Nu este obligatoriu, însă ne-ar plăcea să știm motivul returului ca să putem face treabă mai bună data viitoare.

Ce faci ca să returnezi un produs?

  1. Ne notifici la salut@inabox.ro sau la numărul de telefon 0733 412 703 despre decizia de a returna un produs. Informațiile de care vom avea nevoie pentru retur sunt următoarele:
    • data expedierii coletului
    • numărul comenzii
    • numele și adresa ta
  2. Noi te contactăm pentru a stabili ultimele detalii cu privire la retur.
  3. Împachetezi apoi produsul în ambalajul original sau în așa fel încât acesta să fie protejat în timpul transportului.
  4. Îți restituim contravaloarea returului în maxim 7 zile calendaristice de la data primirii produsului returnat, în contul tău bancar specificat.

Nu vrei să returnezi produsul însă ceva legat de comandă te nemulțumește?

Trebuie să știi că fericirea ta e importantă pentru noi, ne-am făcut un țel din asta. Orice problemă ai avea, o rezolvăm.

Suntem aici pentru orice informaţie suplimentară: salut@inabox.ro.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.