Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Termeni și condiții

Site-ul inabox.ro este proprietatea SC Promeartis SRL-D, cu sediul social în Bucureşti, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/3393/2016, CUI 35764256, denumită în cele ce urmează In a Box sau vânzător.

 1. Folosirea site-ului

  Acest document stabilește condițiile de acces şi folosire a site-ului de către utilizatori. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între In a Box şi utilizatori, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către utilizatori. Folosirea acestui site presupune acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în mod unilateral de către In a Box, fără notificare, de aceea este de datoria utilizatorului să monitorizeze continuu termenii și condițiile.

 2. Politica de vânzare online

  Site-ul poate fi folosit de orice vizitator care a împlinit vârsta de 18 ani.

  Cumpărătorul poate fi sigur ca preţul de achiziţie a produselor de pe factura va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

  In a Box poate publica pe site informaţii despre produse şi promoţii practicate, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Unele caracteristici sau preţul produselor de pe site pot fi modificate de către vânzător, fără preaviz, sau pot conţine erori de operare.

  Preţurile prezentate sunt expimate în lei (RON) şi nu conţin TVA, întrucat societatea nu este plătitoare de TVA. Preţul produselor este afişat în pagina produsului şi în pagina de comandă, alături de costul transportului.

  Preţul produselor comandate se achită la momentul plasării comenzii, cu cardul prin intermediul procesatorului de plăţi agreat de In a Box, prin transfer bancar sau la primirea coletului, prin ramburs.

  Datele cardului de plată al unui cumpărător nu vor fi accesibile In a Box şi nici nu vor fi stocate de către In a Box sau de către procesatorul de plăţi integrat în site, ci doar de către instituţia de autorizare a tranzacţiei sau de o altă entitate autorizată să presteze astfel de servicii, despre care cumpărătorul va fi informat de fiecare dată, înaintea introducerii datelor.

  În cazul plăţilor online, vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de către cumpărător, precum sunt şi comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere diferă de RON.

 3. Comanda

  Utilizatorul poate plasa o comandă pe site adăugând produsul dorit în coşul de cumpărături, urmând să finalizeze comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate. Odată adăugat în coşul de cumpărături, produsul este disponibil în masura în care există în stoc. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, fara a finaliza ulterior comanda, nu înseamnă înregistrarea unei comenzi şi nici rezervarea produsului.

  Utilizatorul poate face o comanda fără crearea unui cont de utilizator sau prin crearea unui cont de utilizator. Prin crearea şi folosirea contului de utilizator, utilizatorul este răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii datelor sale de cont (username şi parola) şi pentru accesarea contului.

  Prin acceptarea termenilor şi conditiilor, utilizatorul îşi dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document.

  Preţul şi modalitatea de plată sunt indicate în fiecare comandă. Vânzătorul va emite o factură pentru produsele livrate, cumpărătorul fiind obligat să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislatia în vigoare.

  Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul este de acord cu faptul că toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte şi complete la momentul plasării comenzii. Totodată, cumpărătorul este de acord ca In a Box să îl contacteze atunci când este necesar pentru finalizarea comenzii.

  Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (ex. imagini) sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare şi nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea vânzătorului.

  Vânzătorul poate anula comanda plasată de catre cumpărător, dupa ce a notificat cumpărătorul, fără nicio obligaţie ulterioară, daca au loc următoarele situaţii:

  • banca emitentă a cardului cumpărătorului nu a acceptat tranzacţia;
  • procesatorul de carduri agreat de In a Box invalidează tranzacţia;
  • datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete şi/sau incorecte;

  În cazul în care un produs nu poate fi livrat de către vânzător, acesta din urma va informa cumpărătorul asupra acestui fapt si va returna în contul cumpărătorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 7 zile de la data la care vânzătorul a luat la cunoştinţă acest fapt.

  În cazul în care cumpărătorul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din contract (15 zile calendaristice de la data primirii produsului comandat), vânzătorul va rambursa suma plătită de cumpărător până la acel moment în maxim 7 zile calendaristice de la primirea returului.

  Poți citi mai multe în pagina dedicată Livrării și Returului aici.

 4. Livrarea produselor

  Produsele vor fi livrate la adresa menţionată de cumpărător în momentul plasării comenzii. Produsele comandate de pe inabox.ro se livrează în toată ţara printr-o firma privată de curierat. Vânzătorul asigură ambalarea corespunzătoare a produselor şi transmiterea documentelor necesare. Costul transportului îi revine cumpărătorului.

  Poți citi mai multe în pagina dedicată Livrării și Returului aici.

 5. Garanţii

  Accesul pe site-ul inabox.ro poate fi uneori restricţionat pentru lucrări de mentenanţă sau actualizare a site-ului.

  Produsele de pe site-ul inabox.ro respectă toate standardele de calitate şi siguranţă în vigoare, acestea fiind achiziţionate numai de la furnizori autorizaţi.

  In a Box nu este răspunzător pentru alterarea produselor în timpul transportului. Cu toate acestea, dacă coletul ajunge la dumneavoastră în stare necorespunzătoare, vă rugam sa ne contactaţi pentru a rezolva eventualele probleme.

 6. Politica de confidenţialitate

  In a Box respectă drepturile utilizatorilor site-ului inabox.ro conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

  Datele sunt colectate şi prelucrate pentru a informa utilizatorii privind situaţia contului lor de utilizator, statusului comenzilor sau în scopuri de reclamă, marketing şi trimitere a newsletterelor.

  Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt publicate pe site sau făcute publice în altă parte. In a Box se obligă să nu furnizeze unor terți datele personale ale utilizatorilor săi, în afară de autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau autoritățile în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi de dreptul de a se adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să cereţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi scrie la salut@inabox.ro.

  In a Box depune toate eforturile rezonabile, care pot fi justificate comercial, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizând noile tehnologii din domeniu și aplicându-le în vederea actualizării sistemelor de securitate atunci când este cazul.

  Pentru că datele sunt transmise electronic, vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru pierderea acestora sau copierea neautorizată prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, In a Box va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate cele necesare organelor competente să rezolve acest tip de infracțiune. In a Box garantează că nu va transmite mesaje de tip spam aşa cum sunt definite prin lege şi că va depune toate măsurile necesare pentru păstrarea datelor în siguranţă.

  Un utilizator are posibilitatea să îşi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere. Dezabonarea este posibilă oricând prin instrucțiunile specificate în subsolul fiecărui newsletter. Renunţarea la primirea newsletterelor nu implică renunţarea la acceptul dat pentru prezentul document.

  In a Box deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonații săi. Aceștia pot retrimite newsletterul și altor persoane, fiind raspunzatori pentru trimiterea acestuia şi obligându-se să nu modifice structura sau conţinutul acestuia.

 7. Drepturi de autor

  Întregul conţinut al site-ului este proprietatea In a Box şi intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

  Utilizarea site-ului este permisă doar în interes personal, fără scop direct ori indirect de natură comercială sau care contravine intereselor vânzătorului. Copierea, stocarea, modificarea sau transferarea site-ului şi/sau a conţinutului în întregime sau parţial nu sunt permise fără acordul explicit în scris al In a Box şi sunt sancţionate potrivit legislaţiei în vigoare.

  Pe site-ul inabox.ro pot exista link-uri către alte site-uri. In a Box nu este răspunzător pentru conţinutul pus la dispoziţie de către site-urile unor terţe părţi.

 8. Dispoziţii finale

  Litigiile ce derivă din prezentul document se vor soluţiona pe cale amiabilă sau de instanţele competente.

  Prezentul document este guvernat de legea României.

  Orice altă problemă, netratată de niciun articol din prezentul document, poate fi notificată la salut@inabox.ro, urmând a se rezolva pe cale amiabilă în cel mai scurt timp posibil.

  Suntem aici pentru orice informaţie suplimentară: salut@inabox.ro.